Diensten door de week

Alledagkerk

Iedere dinsdagmiddag, om 12.15u, is er een korte viering in het koor van de Laurenskerk, onder de titel ‘Alledagkerk’. Een kerkdienst in het klein, met lezing, liederen, overweging en gebeden. Voor mensen die even weglopen van de markt of het kantoor.

Datum       Voorganger

28 nov.      ds. Jan Manni

05 dec.     ds. Iet Buijser

12 dec.     pastoor Hans de Rie

19 dec.     GEEN ALLEDAGKERK

26 dec.     GEEN ALLEDAGKERK

02 jan. ’18 pastoor Hans de Rie

09 jan.      ds.Tjaard Barnard

16 jan.      ds. René van Loon

23 jan.      ds. Jan Hardeman

30 jan.      ds. Bert Kuipers

Middaggebed voor Vrede en Verzoening

Rotterdam is partner in het wereldwijde netwerk verbonden met de kathedraal van Coventry, de Community of the Cross of Nails. Elke vrijdagmiddag om 12.30u vindt in dit kader in de Laurenskerk het middaggebed voor vrede en verzoening plaats, gelijktijdig met 180 plaatsen over de hele wereld waar men weet heeft van oorlogsgeweld maar zich in wil zetten voor verzoening en vrede.