Diensten door de week

Alledagkerk

Iedere dinsdagmiddag, om 12.15u, is er een korte viering in het koor van de Laurenskerk, onder de titel ‘Alledagkerk’. Een kerkdienst in het klein, met lezing, liederen, overweging en gebeden. Voor mensen die even weglopen van de markt of het kantoor.

Datum       Voorganger

22 mei      ds. René van Loon, met medewerking van organiste Thea Verhagen en  dwarsfluitiste Marie-Christine Goergen.

29 mei      ds. Bert Kuipers

05 juni      ds. Jan Hardeman

12 juni      ds. Iet Buijser

19 juni      ds. René van Loon

26 juni      ds. Jan Hardeman

03 juli        ds. Helene Perfors

10 juli       ds. Tjaard Barnard

17 juli       mw. Joke van Rosmalen

24 juli      ds. Jan Manni

31 juli      pastoor Hans de Rie

Middaggebed voor Vrede en Verzoening

Rotterdam is partner in het wereldwijde netwerk verbonden met de kathedraal van Coventry, de Community of the Cross of Nails. Elke vrijdagmiddag om 12.30u vindt in dit kader in de Laurenskerk het middaggebed voor vrede en verzoening plaats, gelijktijdig met 180 plaatsen over de hele wereld waar men weet heeft van oorlogsgeweld maar zich in wil zetten voor verzoening en vrede.