Diensten door de week

Alledagkerk

Iedere dinsdagmiddag, om 12.15u, is er een korte viering in het koor van de Laurenskerk, onder de titel ‘Alledagkerk’. Een kerkdienst in het klein, met lezing, liederen, overweging en gebeden. Voor mensen die even weglopen van de markt of het kantoor.

Datum       Voorganger

24 juli      ds. Jan Manni, m.m.v. Jan Teeuw, orgel en Jolande v.d.    Wege, panfluit.

31 juli      pastoor Hans de Rie

07 aug    ds. Jan Manni

14 aug    pastoor Hans de Rie

21 aug    ds. Bert Kuipers, vandaag zwaaien we Bert uit!! Maar……gelukkig blijft hij voorgaan in de ALLEDAGKERK

28 aug   ds. Tjaard Barnard

04 sept   pastoor Hans de Rie

11 sept   mw. Joke van Rosmalen

18 sept   ds. René van Loon

25 sept   ds. Jan Hardeman

02 okt     ds. Iet Buijser

09 okt     ds. René van Loon

16 okt     ds. Jan Manni

23 okt     ds. Helene Perfors

30 okt     ds. Bert Kuipers

Middaggebed voor Vrede en Verzoening

Rotterdam is partner in het wereldwijde netwerk verbonden met de kathedraal van Coventry, de Community of the Cross of Nails. Elke vrijdagmiddag om 12.30u vindt in dit kader in de Laurenskerk het middaggebed voor vrede en verzoening plaats, gelijktijdig met 180 plaatsen over de hele wereld waar men weet heeft van oorlogsgeweld maar zich in wil zetten voor verzoening en vrede. De Nederlandse kerken waar dit gebed plaatsvindt, hebben zich verenigd in het Conventryberaad.