Aanmelding verplicht voor Kerstochtend

Vanwege de verwachte aanloop moeten kerkgangers zich vooraf aanmelden voor de dienst op Kerstochtend, 25 december om 10.30 uur. U doet dit door uiterlijk 24 december om 10 uur een mail te sturen naar: kerkenindelaurens@gmail.com.

Vanwege de strenge lockdown, laten we slechts een zeer beperkt aantal mensen toe. Alleen wanneer u een bevestigingsmail hebt gekregen, kunt u de dienst bijwonen.

Een bezoek aan de Laurenskerk op kerstochtend is verantwoord als iedereen zich aan de regels houdt:

• Blijf thuis bij klachten
• Kom op tijd, zodat geen opstopping bij de deur ontstaat
• Draag bij binnenkomst en vertrek een mondkapje
• Ga direct naar een zitplaats. Daar mag het mondkapje af
• Houd steeds anderhalve meter afstand
• Wacht na afloop van de dienst op een aanwijzing dat uw rij mag vertrekken

Er kan helaas na afloop geen gelegenheid zijn om elkaar te ontmoeten. We brengen elkaar vanaf onze zitplaats een kerstgroet.

Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn om aanwezig te zijn bij de dienst, zal er een livestream beschikbaar zijn via YouTube.