Bijbelkring

We beginnen dit seizoen, op voorstel van de deelnemers vorig seizoen, met een gesprek over Israël en de historische achtergronden van de huidige situatie van dat land, na korte inleidingen van Piet Smits en Taco Noorman. Voor wie zich wil voorbereiden: op de website van de Protestantse Kerk in Nederland (www.pkn.nl) zijn onder de knop ‘thema’s’ goede teksten te vinden over ‘Israël en Palestina’ en ‘Kerk en Israël’.

Hoe belangrijk dit onderwerp ook is, het verdere seizoen beperken we ons weer tot Bijbelstudie. Onderwerp: het laatste Bijbelboek, de Openbaring van/aan Johannes. Ook niet eenvoudig, maar misschien juist ook daarom zeer de moeite waard.

De bijeenkomsten zijn, vanaf 10 oktober, steeds op de tweede woensdagmiddag van de maand, half drie tot vier uur, in de kubus bij de Laurenskerk.

Begeleiding: Taco Noorman taconoorman@gmail.com