U gebruikt een verouderde browser. Om die reden werkt deze site wellicht niet naar behoren.Direct naar hoofdinhoud

Filmclub

P1010427

 

0ok het komend seizoen zal de filmclub weer maandelijks een filmavond organiseren. Zoveel mogelijk een nieuw uit te komen film. Hiernaast wordt geprobeerd een film uit te zoeken over de huidige actualiteit, of een bijzondere periode uit onze geschiedenis, een ingrijpend thema uit een persoonlijk- of gezinsleven. Documentaires kunnen ook in de aanbieding zijn. Als het even kan  boeiend genoeg om met elkaar na afloop te praten. De ervaring leert dat zo’n nabespreking zeer verhelderend kan zijn. Het is niet verplicht te komen. Wel graag mededelen of je er al of niet zult zijn. Voor het hele jaar zijn de data bekend. Mocht de film je niet aantrekkelijk doen lijken, dan zou je je kunnen laten verrassen om toch te gaan.

Wanneer gaan we naar de film? In de periode september 2019 – juni 2020 op

–             de 2e woensdag van de oneven maand en

–             de 2e donderdag van de even maand

Tijd: aanvang omstreeks 18.30 uur tot 20.00 uur. Er kan door de filmgangers van tevoren gezamenlijk worden gegeten, maar dit wordt aangegeven.

Ons 1e filmbezoek is op woensdag, 11 september a.s.

Voor de woensdag krijgt u op vrijdag bericht welke film het gaat worden; voor de donderdag op dinsdag daar aan voorafgaand.

Mocht u mee willen doen, bent u van harte welkom. U kunt zich aanmelden bij de film coördinator:  Annechien Boukema (anne.chien@12move.nl)