U gebruikt een verouderde browser. Om die reden werkt deze site wellicht niet naar behoren.Direct naar hoofdinhoud

Filmclub

P1010427

Zoals al zovele jaren organiseert de filmclub ook het komend seizoen maandelijks een filmavond. Een film die probeert aan te sluiten bij een actualiteit, een belangrijke periode uit de geschiedenis, een ingrijpend thema uit een persoonlijk- of gezinsleven, een documentaire achtige film of gewoon een mooie aantrekkelijke film. Zo mogelijk boeiend, waarover wij na afloop van gedachten kunnen wisselen.

Dit laatste is ook bedoeld om elkaar beter te leren kennen, een gevoel van saamhorigheid te creëren. Een film bezoeken waarbij je niet alleen hoeft te gaan. Als het meezit, is het precies de film die je ook graag had willen zien. Maar de film kan je ook een keer niet aanspreken en dan blijf je thuis. Geen enkel probleem. Blijft natuurlijk dat je je ook kunt laten verrassen, waarop je na afloop al of niet je eerste mening over de film kunt herzien. Kortom, de avond zal niet ongemerkt aan je voorbijgaan.

Wanneer gaan we naar de film? Periode: september 2018 t/m juni 2019, en wel op

–          de 2e woensdag in de oneven maanden en

–          de 2e donderdag in de even maanden

Tijd: omstreeks 18.30 uur tot 20.30 uur.

Zo mogelijk wordt er van tevoren gegeten, maar dit wordt dan aangegeven. Het eerste filmbezoek is op woensdag, 12 september a.s.

Voor de woensdag krijg je op vrijdag daar aan voorafgaand bericht om welke film het gaat en voor de donderdag op dinsdag daar aan voorafgaand.

Mocht u mee willen doen, dan bent u hartelijk welkom en kunt u zich per mail opgeven bij Annechien Boukema, filmcoördinatie anne.chien@12move.nl