U gebruikt een verouderde browser. Om die reden werkt deze site wellicht niet naar behoren.Direct naar hoofdinhoud

Jong gemeentegroep

Wat is dit voor een groep? Een groep jonge mensen die zo’n keer of zeven, acht per jaar bij elkaar komt op een avond, van acht tot tien en dan met elkaar aan de praat gaat! Eigenlijk altijd wel pittige gesprekken over leven en geloven, over onze plek in het bestaan. Gesprekken die je meestal niet zo gauw met je vrienden voert. Gesprekken met veel verheldering, diepgang en gelukkig ook veel humor! De leden zijn heel verschillende mensen, met heel verschillende beroepen. We hebben wel eens geconstateerd dat als we met z’n allen op een onbewoond eiland zouden landen, we het samen best zouden rooien.

Als houvast voor de gesprekken van komend jaar willen we met elkaar een boekje doorwerken (nu is nog niet bekend welk boekje). Elke avond dat we bij elkaar komen een nieuw hoofdstuk. De voorbereiding van de avonden doen we bij toerbeurt.

Voor 2018 hebben we de volgende avonden afgesproken:

– dinsdag 25 september

– woensdag 7 november

– dinsdag 11 december

Kom gerust eens langs, we houden van nieuwe gezichten. De bijeenkomsten worden gehouden in de Hofdame, Grote Kerkplein 101; contact met Mark Kramer via markkramer.laurenspastoraat@xs4all.nl.