Laurensfoyers

LAURENSFOYERS  2019-2020

Laurensfoyers  2019-2020

Ontmoetingen aan de eettafel

Wij willen u van harte uitnodigen om deel te nemen aan één van onze Laurensfoyers voor een gezellige gezamenlijke maaltijd, nieuwe en hernieuwde kennismaking en een gesprek rond een thema.

Ook voor het komende seizoen zijn er verschillende gastvrouwen en gastheren van het Laurenspastoraat bereid gevonden hun eetkamers te openen en hun kookkunsten te laten zien. We maken op zo’n bijeenkomst altijd eerst onder het genot van een glaasje kennis met elkaar. Vaak kennen mensen elkaar nog niet, of ze hebben elkaar wel eens als kerkganger gezien maar nog nooit gesproken. Na zo’n Laurensfoyer zijn we ineens wat meer op elkaar betrokken. Harold Schorren zal alle keren meedoen en dat is een leuke manier om de Laurenspastor beter te leren kennen.

Het thema dit jaar is : “Op hoop van zegen”. En daar zijn voldoende vragen bij te bedenken. Waar hoop je op in je eigen leven. Welke rol speelt hoop in de kerk en het geloof? De Bijbel geeft ons beelden van een hemel op aarde… is het mogelijk, of is het hopen tegen beter weten in?

Al vele jaren zijn er plezierige ontmoetingen geweest tijdens deze Laurensfoyers. Ze waren sommige jaren zelfs overtekend, zodat we een extra bijeenkomst konden organiseren.  Ook in het komende winter- en voorjaarsseizoen plannen we in ieder geval weer zes  foyers, zowel in de avond als overdag omdat daar ook vraag naar is .

De data zijn als volgt:  31 oktober 2019 avond (Kralingen), 18 november 2019 overdag (Laurenskwartier), 12 december 2019 avond (Maasboulevard), 27 januari 2020 avond (Dijkzigtwijk), 19 februari 2020 avond (Laurenskwartier) en 4 maart 2020 overdag  (Hillegersberg).

Nadere informatie volgt o.a. in de nieuwsbrief van het Laurenspastoraat “Morgen is het Zondag” en in “Kerken in de Laurens”.

Meer informatie bij Ineke van Houwelingen: Inekevanhouwelingen-rook@chello.nl