U gebruikt een verouderde browser. Om die reden werkt deze site wellicht niet naar behoren.Direct naar hoofdinhoud

Dagelijkse Adventsbrief

Ontvang elke dag van de Adventstijd  een tekst, een plaatje, een gedicht in uw mailbox!

Op 29 november begint de Adventstijd en gaan we op weg naar het Hoogfeest van Kerst. Gewoonlijk is het een bijzondere tijd van voorbereiding, een weg die we als gemeente gezamenlijk gaan, om samen ook de geboorte van Jezus uitbundig te vieren. De eerlijke voorspelling is dat we ook in de Advent en met Kerst veel minder fysiek bij elkaar kunnen zijn.

Om toch – zij het op afstand – verbonden te blijven op de weg van Advent willen wij een Dagelijkse Adventsbrief rondsturen, zoals u ook Morgen is het Zondag ontvangt. Iedere dag een tekst, een plaatje, een gedicht… Elke dag weer anders. Samen maken we er een boeiende, inspirerende en mediterende Adventstijd van!

Wilt u de dagelijkse Adventsbrief ontvangen?

  • Wanneer u de wekelijkse nieuwbrief ‘Morgen is het Zondag’ nog NIET ontvangt, ga dan naar deze pagina en vul uw gegevens in onder de kop ‘Morgen is het Zondag’ – wekelijkse nieuwsbrief van het Laurenspastoraat Rotterdam’ en kies voor ‘Wekelijks nieuwsbrief ‘Morgen is het Zondag’ PLUS dagelijks ‘Adventsbrief’ (tot kerst 2020)’.
  • Wanneer u de wekelijkse nieuwsbrief ‘Morgen is het Zondag’ al ontvangt, dient u een extra aanmelding te doen voor de dagelijkse nieuwsbrief. De instructies vindt u in de nieuwsbrief van donderdag 26 november.