U gebruikt een verouderde browser. Om die reden werkt deze site wellicht niet naar behoren.Direct naar hoofdinhoud

Project Human Aid Now

Als diaconaal project steunen wij als wijkgemeente Maaskant Open Grenzen de stichting Human Aid Now. Deze stichting ondersteunt vluchtelingen in Griekenland en bij Calais (Frankrijk), in Belgrado (Servië) en in Amsterdam. De ondersteuning bestaat uit het opzetten van o.a. scholen voor de kinderen, voedselvoorziening en winkeltjes waar gratis kleding gehaald kan worden. Een van de belangrijkste projecten op dit moment is ‘Help a Hero’, het financieel en praktisch ondersteunen van een vrijwilliger die meerdere jaren blijft op één van de vele vluchtelingenkampen die er zijn.

Deze ‘Hero’ is coördinator van de vrijwilligers en kan zo zijn kennis langer uit dragen.

Via de website www.humanaidnow.org kunt u direct doneren en meer informatie lezen over het goede werk van deze stichting. Binnen onze wijkgemeenten zullen we meerdere keren per jaar aandacht aan dit project besteden en ook regelmatig collecteren hiervoor.

Voor informatie over wanneer wij aandacht besteden aan dit project kunt u contact opnemen met Annelies van Heest anneliesvan_heest@hotmail.com of Carola Scholten tomcarol@xs4all.nl