U gebruikt een verouderde browser. Om die reden werkt deze site wellicht niet naar behoren.Direct naar hoofdinhoud

Vier de Zondag

Datum: 26/06/2022
Tijd: 12:00 - 14:00


Door de geografische spreiding van onze gemeente komen we elkaar door de week niet makkelijk tegen. De ontmoeting na de kerkdienst is daarom waardevol en belangrijk voor het gemeentezijn. We hebben die mogelijkheid lang moeten missen, maar nu de coronamaatregelen zijn opgeheven, kunnen we elkaar eindelijk weer vrijuit ontmoeten.

De koffietijd blijkt vaak te kort om tot een goede ontmoeting of een inhoudelijk gesprek te komen. Het Laurenspastoraat houdt daarom vanaf nu op de vierde zondag van de maand de deuren van de kerk tot 14 uur open. Na de dienst is er, onder het motto ‘Vier de zondag’, op deze vierde zondag een gezamenlijke lunch en gelegenheid voor een  gesprek aan de hand van een thema of een presentatie.

Vanaf deze keer is er ook een kindertafel met kinderlunch. Laat die ouders maar even met elkaar kletsen. De tafel is gevuld met lekkere dingen. En na het eten is er nog een leuke activiteit.

Om 13.00 uur gaan we ‘Zingen met Mirjam’. Mirjam van den Hoek neemt ons mee in de kerkmuziek. We worden natuurlijk uitgedaagd om mee te zingen. Muziek is belangrijk in de vieringen van het Laurenspastoraat. Het is een essentieel deel van onze liturgische traditie. Hiermee geven we de aftrap voor de jubileumactiviteiten van 50 jaar Laurenspastoraat.

U bent van harte uitgenodigd.

De deur staat ook open voor gasten en ‘passanten’. Via een bord bij de deur worden ze geattendeerd op de kerkdienst, de lunch en de lezing. Iedereen mag op deze vierde zondag onze gast zijn.

Sabien Kooijman, Annemieke van der Kooij, Harold Schorren en Marianne Amelink.