Vier de Zondag

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Vier de zondag

Ook in vakantietijd is het goed om, in ontmoeting en gesprek, te vieren dat we een gemeente zijn. De koffietijd na de dienst blijkt daarvoor vaak te kort. Daarom houdt het Laurenspastoraat ook in de zomer op de vierde zondag van de maand de deuren van de kerk tot 14 uur open, onder het motto ‘Vier de zondag’.

Waar kan een gesprek beter plaatsvinden dan aan tafel? In juli en augustus dekken we de tafels voor een ‘high coffee’ na de dienst. Ook gasten en ‘passanten’ zijn welkom; via een bord bij de deur worden ze daarop geattendeerd.  In september hervatten we het lezingenprogramma.

U bent van harte uitgenodigd.