U gebruikt een verouderde browser. Om die reden werkt deze site wellicht niet naar behoren.Direct naar hoofdinhoud

Vier de Zondag

Datum: 23/10/2022
Tijd: 12:00 - 14:00


Door de geografische spreiding van onze gemeente komen we elkaar door de week niet makkelijk tegen. De ontmoeting na de kerkdienst is daarom waardevol en belangrijk voor het gemeentezijn. We hebben die mogelijkheid lang moeten missen, maar nu de coronamaatregelen zijn opgeheven, kunnen we elkaar eindelijk weer vrijuit ontmoeten.

Aanstaande zondag, de vierde zondag van oktober, blijven de deuren van de kerk weer tot 14 uur open om, in ontmoeting en gesprek, te vieren dat we een gemeente zijn: Vier de zondag!

We dekken de tafels voor een koffielunch, aansluitend aan de hoofddienst van 10.30 uur. Voor de kinderen zijn er extra lekkere hapjes.

Vier de zondag, met Clara en Sjaak Sies

Deze dag is het thema ‘Van kruimels en brood’. We ontvangen Clara en Sjaak Sies, de oprichters van de Voedselbank. Zij vertellen over hun inspiratie om onvermoeid aandacht te vragen voor armoede en ongelijkheid, en over initiatieven om armoede in Rotterdam te bestrijdenEr is alle ruimte om met hen in gesprek te gaan. Ook gaan we met elkaar in gesprek: wat vinden we ervan dat er een voedselbank is? Wat is onze eigen inspiratie en roeping als het gaat om armoede en ongelijkheid? Laten we ons nog raken? Hoe kunnen wij als individu en als gemeente een concrete bijdrage leveren aan het tegengaan van de ongelijkheid en armoede in onze stad?
De kinderen hebben ondertussen hun eigen activiteit.
Iedereen, ook gasten, van harte uitgenodigd!