U gebruikt een verouderde browser. Om die reden werkt deze site wellicht niet naar behoren.Direct naar hoofdinhoud

Palmzondag

Datum: 28/03/2021
Tijd: 10:30 - 12:00


Dienst van Schrift en Tafel Laurenspastoraat.

Uitvoering Matteüs Passie van Schütz.

Voorganger: ds. Harold Schorren

Voor deze dienst dient u zich aan te melden, uiterlijk vrijdag 26 maart, via een mail met onderwerp Palmzondag naar: info@laurenspastoraat.nl  Er is plaats voor 30 bezoekers.

De dienst is ook vanaf thuis te volgen via het youtube kanaal van de Laurenscantorij, zie www.laurenscantorij.nl, tevens is daar de liturgie voor deze bijzondere dienst te vinden.

U dient de RIVM richtlijnen te volgen: thuis blijven bij klachten en 1,5 m afstand houden. Tevens dient u bij het binnenkomen en verlaten van de kerk een mondkapje te dragen. Bij het zitten, tijdens de dienst, hoeft dit niet. Er is geen gemeentezang

We wijzen u erop dat van de diensten in de Laurenskerk beeld- en geluidsopname kunnen worden gemaakt. Dat doen we om mensen de gelegenheid te geven de dienst van op afstand mee te beleven. Het is mogelijk dat bezoekers daarop af en toe in beeld verschijnen. Het zal dan meestal om overzichtsbeelden gaan. Wilt u NIET op beeld verschijnen, geef dat aub aan bij de ontvangende ouderling bij de entree van de Laurenskerk.

We wensen u een fijne dienst!