Hoofddienst

Grotekerkplein 15, Rotterdam, 3011 GC

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Dienst Maaskant Open Grenzen.

Voorganger: ds. Helene Perfors.

De dienst is ook vanaf thuis te volgen via ons youtube kanaal, tevens is de liturgie beschikbaar. Deze informatie kan gevonden worden op de startpagina, vlak boven de lijst met alle kerkdiensten.

Wij verzoeken u thuis blijven bij klachten en tevens 1,5 m afstand te houden. Tevens verzoeken wij u een mondkapje te dragen bij binnenkomst en verlaten van de kerk.

We wijzen u erop dat van de diensten in de Laurenskerk beeld- en geluidsopname kunnen worden gemaakt. Dat doen we om mensen de gelegenheid te geven de dienst van op afstand mee te beleven. Het is mogelijk dat bezoekers daarop af en toe in beeld verschijnen. Het zal dan meestal om overzichtsbeelden gaan. Wilt u NIET op beeld verschijnen, geef dat aub aan bij de ontvangende ouderling bij de entree van de Laurenskerk.