U gebruikt een verouderde browser. Om die reden werkt deze site wellicht niet naar behoren.Direct naar hoofdinhoud

Kerstspel

Datum: 24/12/2019
Tijd: 19:00 - 20:00


Kerstspel, viering voor Jong èn Oud. Aanvang 19.00 uur.

Schaapje gezocht

Welkom allemaal! Vanavond horen en zien we een eeuwenoud verhaal over de geboorte van een kind. Niet zo maar een kind, maar het kindje Jezus. We zingen liederen over licht dat schijnt in de donkere nacht, en over God die omziet naar de wereld. Grote woorden voor een heel klein kindje… Is dat kindje niet te klein?

In het Kerstspel ‘Schaapje gezocht’ is een herder zijn schaapje kwijt… zou hij het nog vinden? Engelen zijn er volop aanwezig. Maar vinden Jozef en Maria nog wel tijdig een plek om te slapen? Wijzen en koningen zijn onderweg. Iedereen zoekt de stal en het pasgeboren kind. Misschien is hij toch groter dan zijn kleinheid…

Voorganger: ds. Harold Schorren

Orgel: Hayo Boerema

Bij de uitgang verkopen we weer wijn met brood, de opbrengst is voor Solidaridad

Solidaridad is een internationaal opererende maatschappelijke organisatie, die meer dan 50 jaar ervaring heeft in de verduurzaming van productieketens. Samen met iedereen in de keten – van boer tot multinational – wordt gewerkt aan eerlijke producten, die geen schade toebrengen aan mens of milieu en voor iedereen winstgevend zijn. Solidaridad werkt door 13 productieketens heen en is actief op 5 continenten, via 9 regionale kantoren.