Vroege Dienst

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Predikant: ds. Bert Kuipers

9.00u vroegdienst, voorganger: Bert Kuipers, organist: Hayo Boerema. Op Allerheiligen lijkt de dood centraal te staan, maar het gaat om het leven! Dat is de inzet van het gesprek dat Jezus voert met de collega´s van de tempel, de Sadduceen. Zij komen met een curieus voorval van zeven broers die elkaar aflossen in de echt verbonden met die ene dame, om de belachelijkheid van andermans visie aan te geven. Maar ze vallen door de mand, je word net opgewekt van hun gedrevenheid.

We bidden voor het laatst omwille van de gevangenen in het Uitzetcentrum Zestienhoven. Er is inmiddels een nieuwe populatie in deze gevangenis, om elders ruimte te geven voor vluchtelingen.