Pastorale werkgroep

Mocht u behoefte hebben aan pastorale zorg in deze vacaturetijd dan kunt u dat opgeven bij Ineke van Houwelingen, voorzitter van de pastorale werkgroep. Zij is bereikbaar via mail: Inekevanhouwelingen-rook@chello.nl  of telefonisch via 010-4656904.

Mocht zij niet bereikbaar zijn, dan kunt u in noodgeval ook terecht op het telefoonnummer van Cor van den Hoek, de voorzitter van de kerkenraad (06-34393701).

Onze zeven mensen van de pastorale werkgroep zijn desgewenst bereid om contact met u te houden. Dit zijn: Herman Amelink, Sija Burggraaf, Cor van den Hoek, Ineke van Houwelingen, Hannie van Keulen, Kees Koning en Renée Tiller. Heeft u één van hen nodig, meldt dat bij Ineke van Houwelingen (zie boven) en zij zal uw vraag verder geleiden.