U gebruikt een verouderde browser. Om die reden werkt deze site wellicht niet naar behoren.Direct naar hoofdinhoud

Laurenskring

Omstreeks het veertigjarig jubileum van het Laurenspastoraat is de Laurenskring opgericht. Vanaf 2012 komt deze kring periodiek bijeen aan de hand van een vooraf afgesproken thema: dat kan bijvoorbeeld een boek, een film of een tentoonstelling zijn. In het afgelopen jaar schreven wij tijdens een korte workshop, op een zondagmiddag, ons eigen verhaal in een verstilde, maar koude Laurenskerk.

Bij toerbeurt bereidt één van de deelnemers het thema van de bijeenkomst voor. De bijeenkomsten vinden vaak plaats bij de deelnemers thuis. Daar is dan koffie/thee en een eenvoudige lunch.

De bijeenkomsten vinden plaats op de derde zondag van januari, maart, mei, september en november. De bijeenkomsten beginnen rond half elf en eindigen na een lunch zo rond twee uur. Inmiddels is er een traditie ontstaan, dat er in de zomerperiode een buitenactiviteit wordt gehouden in augustus.

De Laurenskring staat open voor nieuwe leden, waarvan wel verwacht wordt, dat ze zich actief willen inzetten voor de kring en dus ook bereid zijn eens een thema voor te bereiden, dan wel als gastheer/vrouw voor de kring op te treden.

Nadere informatie over de kring via Henk Moerman hjmoerman@xs4all.nlof Peter van Burg p.v.burg@xs4all.nl