Nieuws uit de Alledagkerk

We hebben er goed over nagedacht ! Gaan we weer zingen in de ALLEDAGKERK ?
Om te beginnen hebben we al onze voorgangers en organisten gevraagd naar hun mening. Een ding werd vervolgens wel duidelijk: iedereen vind het een goed idee en is van mening dat het in de ALLEDAGKERK verantwoord zou kunnen.
We zitten tijdens de dienst in het koor op gepaste afstand van elkaar. We weten ook zeker dat onze trouwe bezoekers het weer samen gaan zingen zullen toejuichen.
Wat is er nou mooier om gedurende een half uur, zolang duurt een ALLEDAGKERK dienst, samen te bidden, te luisteren naar de verkondiging van God’s Woord en samen te zingen. Die drie elementen zijn voor ons allemaal essentieel en horen bij een Kerkdienst en dus ook bij de ALLEDAGKERK.
En dus hebben we besloten om met ingang van 6 oktober 2020 het samen zingen weer op te pakken. Voorganger op 6 oktober is mw. Joke van Rosmalen. Zij was gelijk heel enthousiast. Verder hebben we voor de dienst van 6 oktober organiste mw. Thea Verhagen en dwarsfluitiste mw. Marie-Christine Goergen uitgenodigd. Uit ervaring weten wij dat die samenwerking resulteert in prachtige muziek.
Uiteraard nodigen wij u allen eveneens van harte uit om op 6 oktober a.s. naar de Laurenskerk te komen !! Laat van u horen op deze 6e oktober 2020 !!
We kunnen samen van deze ALLEDAGKERK dienst iets moois maken ter ere van God.