Nieuws uit de ALLEDAGKERK.

Op dinsdag 7 juli gaat de ALLEDAGKERK weer van start. Nagenoeg al onze voorgangers en organisten gaan weer proberen om iedere week een waardevolle dienst te realiseren. Een korte dienst met gebed en met een overweging maar, helaas nog, zonder samen zingen. Hoe we dit zingen gaan aanpakken zullen we per dienst bekijken. Om te beginnen hebben we voor de ALLEDAGKERK van 7 juli a.s. een zangeres uitgenodigd in de persoon van sopraan mw. Marit Weerheim.
Voorganger in deze dienst is ds. Iet Buijser en organist is dhr. Jan Teeuw.
U bent allen van harte uitgenodigd, 7 juli, 12.15 uur, in de Laurenskerk.
Voor deze dienst hoeft u zich niet aan te melden, wel dient u de RIVM voorschriften te volgen: thuis blijven bij klachten en de 1,5 m afstand in acht houden.