Oecumenische leerkring geloofsverdieping

Samenwerking met de Remonstrantse Gemeente en PKN Gemeenten Rotterdam Centrum.

The Story of God

De bekende Amerikaanse acteur Morgan Freeman heeft voor National Geographic een prachtige documentaire-reeks over het geloof gemaakt. Vanuit allerlei perspectieven vertelt hij het verhaal over God. Met deze gesprekskring – die openstaat voor alle belangstellenden – willen we deze documentaire bekijken en bespreken. We storten ons eerst op de eerste reeks. Als we tijd genoeg hebben, gaan we over naar de tweede reeks. De afleveringen zijn te bekijken op Netflix. Ook is de DVD zeer vriendelijk geprijsd te koop bij www.bol.com. Voor slechts € 9,99 is de DVD met de reeksen 1 en 2 te bestellen (ex verzendkosten).

De oecumenische gesprekskring bestaat al meer dan 25 jaar en wordt geleid door dr. Tjaard Barnard (remonstrants) en ds. Katinka Broos (PKN). De kring wordt gevormd door een harde kern van mensen uit een breedte van christelijke kerken, terwijl jaarlijkse ook nieuwe mensen zich aansluiten. U bent van harte welkom!

De kring komt samen in de Remonstrantse Arminiuskerk, hoek Museumpark/Westersingel.

De bijeenkomsten zijn op dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en wel op:

2019: 10 september, 15 oktober, 19 november en 17 december

2020: 14 januari, 11 februari, 17 maart en 21 april

Aanmelding door overmaking van €15,00 op IBAN NL 23 INGB 0000170714 t.n.v. Remonstrantse Gemeente Rotterdam. (administratie@remonstrantenrotterdam.nl  of 010-4360543) Deze kosten zijn bedoeld voor koffie en thee.

Voor verdere informatie: barnard@remonstrantenrotterdam.nlof 0180-649576