U gebruikt een verouderde browser. Om die reden werkt deze site wellicht niet naar behoren.Direct naar hoofdinhoud

Harmonie in de stad

Het Platform wil innaamloos 2017 naast de gebruikelijke ledenvergaderingen haar zichtbaarheid in en dienstbaarheid aan de stad weer vergroten en daarvoor worden ‘doeners’ gezocht! Bent u het verketteren zat en wilt u/jij bijdragen aan het vergroten van de Harmonie in de stad meldt u zich dan aan voor de Werkgroep ‘Harmonie in de stad’. U ontmoet leuke nieuwe mensen en genereert positieve energie.

In Rotterdam functioneert al een aantal jaren het Platform voor Levensbeschouwelijke en Religieuze organisaties. In dit Platform is groot aantal (koepels van)  levensbeschouwelijke organisaties vertegenwoordigd. Nadat ik daar een klein jaar voor heb mogen werken, ben ik lid gebleven namens het Laurenspastoraat.

Sinds de gemeentelijke subsidie is afgebouwd, is het aantal publieksactiviteiten noodgedwongen sterk verminderd. Misschien herinnert u zich nog ‘Koken met Passie’ in onze Laurenskerk en de manifestatie / tocht 010 is één begin vorig jaar, waarbij burgmeester Aboutaleb een verklaring is aangeboden, gericht op het bevorderen van de harmonie in de stad.

Voor meer informatie: M.-Paul van Mansum
bijv. via mvmansum@planet.nl of telefoon (010 – 426 52 88)