Werkgroep Vespers

Vespers op de vierde zondag

In het afgelopen jaar had een aantal vespers in de Laurenskerk het thema “God in Rotterdam.” In het komende seizoen zetten we dat voort. Het programma is nog niet helemaal compleet. Op zondag 27 oktober kan men tussen 17.00 en 19.00 uur – voorafgaand aan de viering van Allerheiligen op zondag 3 november – een kaars komen aansteken ter gedachtenis aan iemand die er niet meer is. Op 24 november is er een vesper in samenwerking met kunstcentrum Showroom Mama. In december en mei een vesper met gedichten. Verdere informatie kunt u lezen in de nieuwsbrieven of in het Kerkblad Kerken in de Laurens.