Werkgroep Vespers

Vespers op de vierde zondag

Voor de vespers op de 4e zondag van de maand laten we ons komend seizoen inspireren door Rotterdam en mensen die aan Rotterdam verbonden zijn. Zo gaan we in gesprek met geestelijk verzorgers, migrantenkerken, lezen en zingen we kerstgedichten, en nodigen opnieuw 2x mensen uit om in de kerk een kaars te komen aansteken (voor een persoon, groep personen of gebeurtenis, of voor onszelf). We zullen in Kerken in de Laurens en de Gemeentebrief de thema’s van de verschillende vespers de komende maanden nader aankondigen. Ze hebben met elkaar gemeen dat het geen traditionele kerkdiensten zijn, maar inspirerende avonden die beogen laagdrempelig mensen met elkaar in gesprek te brengen in de Laurenskerk.

Nadere informatie: Bernard van Verschuer (bernardvanverschuer@gmail.com), Carola Scholten (tomcarol@xs4all.nl) of Liesbeth van Heel (liesbeth@v-heel.nl)