U gebruikt een verouderde browser. Om die reden werkt deze site wellicht niet naar behoren.Direct naar hoofdinhoud

Zestig

Ze is zestig geworden, ik ben nog geen drie jaar ouder. Maar voor m’n gevoel zijn we uit verschillende tijdperken, Madonna, “the queen of pop” en ik.

Ze intrigeert me, of liever: de mensen die met haar dwepen, omdat ik me daarbij zo weinig kan voorstellen. Ze zal vroeger ook wel Barbiepoppen hebben gehad, zoals mijn jongere zussen. Er waren verschillende Barbies: met bruids outfit , met safari outfit, met paardrij outfit en zo voort.

Madonna heeft zichzelf tot een Barbie gemaakt. Er is een Madonna als sex idool, een type dat d’r beha over de bloes in plaats van eronder draagt, Madonna als heilige met gevouwen handen en met christelijke symbolen behangen. Madonna “the queen of pop” is haar favoriete Barbie.

Ze heeft zes kinderen, waarvan vier geadopteerd uit Malawi. Je zou denken dat die kinderen bij de Barbie moeder outfit horen, maar ze schijnt een toegewijde moeder te zijn. In de krant vertellen fans dat Madonna hen geleerd heeft dat ze zichzelf kunnen zijn. De mens als zijn eigen kunstwerk.

Toch maar: van harte gelukgewenst!