Nieuwsbrieven en blad

Beide gemeenten hebben een wekelijkse nieuwsbrief voor hun leden en andere belangstellenden. De nieuwsbrieven bevatten details over aankomende diensten en andere activiteiten, maar ook overdenkingen, columns en personalia. Voor de nieuwsbrief van het Laurenspastoraat, Morgen is het Zondag, kunt u zich hieronder opgeven. Voor de nieuwsbrief van Maaskant Open Grenzen kunt u zich opgeven door een mail te sturen naar mkog@kerkenindelaurens.nl.

Het papieren informatieblad Kerken in de Laurens verschijnt zes keer per jaar, ook digitaal. Een digitaal abonnement is gratis, voor een papieren abonnement bedragen de kosten € 20, – per jaar. U krijgt het blad dan per post thuis. U kunt zich abonneren via ledenadm@laurenspastoraat.nl of mkog@xs4all.nl.

Wilt u een artikel insturen voor het informatieblad Kerken in de Laurens, dan kan dit naar: kerkblad@kerkenindelaurens.nl

‘Morgen is het Zondag’ – wekelijkse nieuwsbrief van het Laurenspastoraat Rotterdam

Hoe vaak wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Eerdere edities: