Zondagen:

9.00 uur: In een samenwerkingsverband van Rotterdamse Binnen­stads­­gemeenten van de PKN is er iedere zondag een laagdrempelige vroege dienst.

10.30 uur: Deze diensten worden afwisselend verzorgd door het Laurens­pastoraat (LP) (tweede en vierde zondag van de maand) en Maaskant Open Grenzen (MKOG) (eerste, derde en eventuele vijfde zondag van de maand). Alle zondagen zijn er, afgezien van de zomerperiode, aparte kindernevendiensten, in één van de bijruimten van de kerk. Voor de kleinsten is er een crèche. De Wereldwinkel is meestal na deze dienst geopend.

19.00 uur: Van begin september tot en met de eerste zondag van juli worden vespers gehouden, afwisselend van karakter. De derde zondag van de maanden september t/m mei is er een Cantatedienst. In de maand (maart of april), waarin de Matthäus Passion wordt uitgevoerd is er geen Cantatedienst om 19.00 uur.

Weekdagen:

Elke dinsdag is er Alledagkerk om 12.15 uur.

Elke vrijdag wordt het Gebed voor Vrede en Verzoening gehouden om 12.30 uur.

Voor meer informatie over deze diensten, zie onder “Vieringen” de diverse diensten.