Diensten door de week

Alledagkerk

Iedere dinsdag is er tussen 12:15 uur en 12:40 uur Alledagkerk in het koor van de Laurenskerk.
U bent allen van harte welkom om samen naar de verkondiging van God’s Woord te luisteren, samen te bidden en samen te zingen.

Een kerkdienst in het klein, met lezing, liederen, overweging en gebeden. Voor mensen die even weglopen van de markt of het kantoor.

Wij verzoeken u bij klachten thuis te blijven en de 1,5 m afstand in acht houden. Alle gezangen, die op de liturgie vermeld staan worden samen gezongen.

26 okt: Voorganger: ds. Bert Kuipers, organist: Willemijn Roodbergen.

2 nov: Voorganger: ds. Jan Mann, organist: Aad van der Hoeven.

9 nov: Voorganger: mw. Joke van Rosmalen, organist: Thea Verhagen.

16 nov: Voorganger: ds. Jan Manni, organist: Matthijs Breukhoven.

23 nov: Voorganger: ds. René van Loon, organist: Wouter Blacquière.

30 nov: Geen Alledagkerk i.v.m. sluiting Laurenskerk.

7 dec: Voorganger: ds. Tjaard Barnard, organist: Willemijn Roodbergen.

14 dec: Voorganger: Helene Perfors, organist: Wouter Blacquière.

21 dec: Kerstmis in de Alledagkerk, voorganger: ds. Harold Schorren, organist: Thea Verhagen.

28 dec: Geen Alledagkerk

Middaggebed voor Vrede en Verzoening

Rotterdam is partner in het wereldwijde netwerk verbonden met de kathedraal van Coventry, de Community of the Cross of Nails. Elke vrijdagmiddag om 12:30 uur vindt in dit kader in de Laurenskerk het middaggebed voor vrede en verzoening plaats, gelijktijdig met 180 plaatsen over de hele wereld waar men weet heeft van oorlogsgeweld maar zich in wil zetten voor verzoening en vrede. De Nederlandse kerken waar dit gebed plaatsvindt, hebben zich verenigd in het Conventryberaad.

Contactadres: monique@laurenspastoraat.nl