Diensten door de week

Alledagkerk

Iedere dinsdagmiddag, om 12:15 uur, is er een korte viering in het koor van de Laurenskerk, onder de titel ‘Alledagkerk’. Een kerkdienst in het klein, met lezing, liederen, overweging en gebeden. Voor mensen die even weglopen van de markt of het kantoor.

Datum       Voorganger

19 nov.      Geen Alledagkerk

26 nov.      Geen Alledagkerk

03 dec.      ds. Jan Manni

10 dec.      ds. Iet Buijser

17 dec.      Kerstmis in de ALLEDAGKERK m.m.v.

– Voorganger:ds. Harold Schorren,

– Organist: Jan Teeuw

– Panfluitiste: mw. Henske Bakker

24 dec.      Geen Alledagkerk

31 dec.      pastoor Hans de Rie

07 jan.      ds. Bert Kuipers

14 jan.      ds. Tjaard Barnard

21 jan.      ds. Harold Schorren

28 jan.      ds. Jan Hardeman

Middaggebed voor Vrede en Verzoening

Rotterdam is partner in het wereldwijde netwerk verbonden met de kathedraal van Coventry, de Community of the Cross of Nails. Elke vrijdagmiddag om 12:30 uur vindt in dit kader in de Laurenskerk het middaggebed voor vrede en verzoening plaats, gelijktijdig met 180 plaatsen over de hele wereld waar men weet heeft van oorlogsgeweld maar zich in wil zetten voor verzoening en vrede. De Nederlandse kerken waar dit gebed plaatsvindt, hebben zich verenigd in het Conventryberaad.