Diensten door de week

Alledagkerk

Iedere dinsdag is er tussen 12:15 uur en 12:40 uur Alledagkerk in het koor van de Laurenskerk.
U bent allen van harte welkom om samen naar de verkondiging van God’s Woord te luisteren, samen te bidden en samen te zingen.

Een korte kerkdienst voor iedereen die daar, om wat voor reden dan ook, behoefte aan heeft.

07 feb: Voorganger: ds. Jan Manni, organist: Thea Verhagen

14 feb: Voorganger: ds. René van Loon, organist: Wouter Blacquière

21 feb: Voorganger: ds. Hans van Walsum, organist: Jan Teeuw

28 feb: Voorganger: ds. Harold Schorren

07 mrt: Voorganger: ds. Iet Buijser

14 mrt: Voorganger: ds. Bert Kuipers

21 mrt: Voorganger: ds. René van Loon

28 mrt: Voorganger: mevr. Joke van Rosmalen

Middaggebed voor Vrede en Verzoening

Rotterdam is partner in het wereldwijde netwerk verbonden met de kathedraal van Coventry, de Community of the Cross of Nails. Elke vrijdagmiddag om 12:30 uur vindt in dit kader in de Laurenskerk het middaggebed voor vrede en verzoening plaats, gelijktijdig met 180 plaatsen over de hele wereld waar men weet heeft van oorlogsgeweld maar zich in wil zetten voor verzoening en vrede. De Nederlandse kerken waar dit gebed plaatsvindt, hebben zich verenigd in het Conventryberaad.

Contactadres: monique@laurenspastoraat.nl