Diensten door de week

Alledagkerk

Iedere dinsdag is er tussen 12:15 uur en 12:40 uur Alledagkerk in het koor van de Laurenskerk.
U bent allen van harte welkom om samen naar de verkondiging van God’s Woord te luisteren, samen te bidden en samen te zingen.

Een korte kerkdienst voor iedereen die daar, om wat voor reden dan ook, behoefte aan heeft.

23 juli: Voorganger: ds. Iet Buijser, organist: Willemijn Roodbergen

30 juli: Voorganger: ds. Harold Schorren, organist: Jan Teeuw met medewerking van Carina Bossenbroek, panfluit.

6 aug.: Voorganger: ds. Hans van Walsum, organist: Jan Teeuw

13 aug.: Voorganger: ds. Jan Manni, organist: Willemijn Roodbergen

20 aug.: Voorganger: ds. Harold Schorren, organist: Aad v.d. Hoeven

27 aug.: Geen Alledagkerk i.v.m sluiting Laurenskerk

3 sept.: Voorganger: ds. Iet Buijser, organist: Thea Verhagen

10 sept.: Voorganger: ds. Helene Perfors, organist: Wouter Blacquière

17 sept.: Vandaag is de Alledagkerk niet in het koor, maar in de Grote Kubus. Voorganger: ds. René van Loon, organist: Wouter Blacquière

24 sept.: Vandaag is de Alledagkerk niet in het koor maar in de Grote Kubus. Voorganger: ds. Tjaard Barnard, organist: Matthijs Breukhoven met medewerking van Nelline Breukhoven, blokfluit.

Middaggebed voor Vrede en Verzoening

Rotterdam is partner in het wereldwijde netwerk verbonden met de kathedraal van Coventry, de Community of the Cross of Nails. Elke vrijdagmiddag om 12:30 uur vindt in dit kader in de Laurenskerk het middaggebed voor vrede en verzoening plaats, gelijktijdig met 180 plaatsen over de hele wereld waar men weet heeft van oorlogsgeweld maar zich in wil zetten voor verzoening en vrede. De Nederlandse kerken waar dit gebed plaatsvindt, hebben zich verenigd in het Conventryberaad.

Contactadres: monique@laurenspastoraat.nl