Diensten door de week

Alledagkerk

Iedere dinsdag is er tussen 12:15 uur en 12:40 uur Alledagkerk in het koor van de Laurenskerk.
U bent allen van harte welkom om samen naar de verkondiging van God’s Woord te luisteren, samen te bidden en samen te zingen.

Een kerkdienst in het klein, met lezing, liederen, overweging en gebeden. Voor mensen die even weglopen van de markt of het kantoor.

11 okt: Geen Alledagkerk i.v.m. sluiting Laurenskerk.

18 okt: Voorganger: ds. René van Loon, organist: Jan van Dijk.

25 okt: Voorganger: ds. Iet Buijser

01 nov: Voorganger: ds. Jan Manni, m.m.v. organist Jan Teeuw en panfluitiste Henske Bakker – v.d. Weerd

08 nov: Geen Alledagkerk i.v.m. sluiting Laurenskerk.

15 nov: Voorganger: ds. René van Loon

22 nov: Voorganger: ds. Tjaard Barnard

29 nov: Voorganger: ds. Harold Schorren

06 dec: Voorganger: mw. Joke van Rosmalen

13 dec: Voorganger: ds. Helene Perfors

20 dec: Voorganger: ds. Harold Schorren, m.m.v. Organiste Thea Verhagen en dwarsfluitiste     Marie-Christine Goergen.

Op weg naar Kerstmis.

We wensen u allen gezegende Kerstdagen en

een voorspoedig 2023.

27 dec: Geen Alledagkerk

Middaggebed voor Vrede en Verzoening

Rotterdam is partner in het wereldwijde netwerk verbonden met de kathedraal van Coventry, de Community of the Cross of Nails. Elke vrijdagmiddag om 12:30 uur vindt in dit kader in de Laurenskerk het middaggebed voor vrede en verzoening plaats, gelijktijdig met 180 plaatsen over de hele wereld waar men weet heeft van oorlogsgeweld maar zich in wil zetten voor verzoening en vrede. De Nederlandse kerken waar dit gebed plaatsvindt, hebben zich verenigd in het Conventryberaad.

Contactadres: monique@laurenspastoraat.nl