Diensten door de week

Alledagkerk

Iedere dinsdagmiddag, om 12.15u, is er een korte viering in het koor van de Laurenskerk, onder de titel ‘Alledagkerk’. Een kerkdienst in het klein, met lezing, liederen, overweging en gebeden. Voor mensen die even weglopen van de markt of het kantoor.

Datum       Voorganger

22 jan.    ds. Jan Manni

29 jan.    ds. Jan Hardeman

05 febr.   ds. Jan Manni

12 febr.   ds. Tjaard Barnard

19 febr.   ds. Bert Kuipers

26 febr.   ds. René van Loon

05 mrt.    ds. Iet Buijser

12 mrt.    mw. Joke van Rosmalen

19 mrt.    pastoor Hans de Rie

26 mrt.    ds. Helene Perfors

02 apr.    ds. Iet Buijser

09 apr.    ds. Jan Hardeman

16 apr.    ds. Jan Manni

23 apr.    GEEN ALLEDAGKERK

30 apr.    ds. Helene Perfors

Middaggebed voor Vrede en Verzoening

Rotterdam is partner in het wereldwijde netwerk verbonden met de kathedraal van Coventry, de Community of the Cross of Nails. Elke vrijdagmiddag om 12.30u vindt in dit kader in de Laurenskerk het middaggebed voor vrede en verzoening plaats, gelijktijdig met 180 plaatsen over de hele wereld waar men weet heeft van oorlogsgeweld maar zich in wil zetten voor verzoening en vrede. De Nederlandse kerken waar dit gebed plaatsvindt, hebben zich verenigd in het Conventryberaad.