U gebruikt een verouderde browser. Om die reden werkt deze site wellicht niet naar behoren.Direct naar hoofdinhoud

Bedrog

Een printer heb ik om preken af te drukken, rekeningen en nog een paar dingen. Af en toe sputtert het apparaat, meestal omdat een inktpatroon leeg is. De printer kan in kleur afdrukken. Ik gebruik alleen zwart, maar ook de rode, blauwe en gele inktpatronen raken leeg, omdat ze – zo is me uitgelegd- na verloop van tijd uitdrogen.

Als het display aangeeft dat een kleurpatroon ‘leeg’ is, dan kun je ook geen zwart witte kopieën meer afdrukken. Het is een vorm van bedrog waar je nooit over hoort, te klein bier voor Forum voor Democratie en Henk Krol. En waar ze bij Hewlett Packard lachend schatrijk van worden.

Ik ga dan maar in de Zwart Janstraat naar de Handyman om nieuwe inktpatronen te kopen. De Handyman was gesloten, op de dichtgeplakte etalage stond dat er binnenkort een winkel in fitness en gezondheidsprodukten geopend werd.

Inktpatronen, stofzuigerzakken en dergelijke leken me al geen bloeiende handel. Dat de winkel dicht is verbaast me niet. Chique ouderwets vond ik dat het personeel van de “Handyman” een blauwe stofjas droeg. Nu kun je nog naar de Reformzaak Van Mastrigt, een stukje verderop, om door een grijze stofjas geholpen te worden.